nieuws

Een cliënt van atelier de Kwast in Spijkenisse, André van Halderen, heeft meegedaan aan de kunstwedstrijd “In de Natuur zit je goed”.

In het nieuwe natuur- en recreatiegebied van Spijkenisse tussen de woonwijk Maaswijk en de rivier de Spui “de Uitwaayer” zijn een aantal megastoelen geplaatst.
Hierop komen de weerbestendige versies  van de winnende schilderijen te hangen, en deze blijven er 5 jaar hangen.

Bekijk...
Tags:  

De kunstmarkt begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het wordt gehouden op de Markt,  Heenvliet. Zie voor meer info www.paardenmarkt-heenvliet.nl

Tags:  

Atelier de Kwast doet ook dit jaar mee aan de Kunstroute Spijkenisse. U bent van harte welkom op de M. A. de Ruyterstraat 4 waar de kunstenaars van Atelier de Kwast aanwezig zijn en u zullen rondleiden.

Zaterdag 20 en zondag 21 april zijn we geopend van 11 uur tot 5 uur.

Tags:  

Ook dit jaar weer staat Atelier de Kwast op de Kunstmarkt op het Noordeinde. U bent welkom van 10 tot 17 uur

Tags:  

Op 2 en 9 februari  jl. hebben de kunstenaars van Atelier de Kwast, in Spijkenisse, op een inspirerende wijze met leerlingen van  de openbare scholengemeenschap voor VMBO De Eilanden samen kunst gemaakt. Vanuit het thema cultuur werd i.s.m. de docenten  twee maal een workshop “portretten tekenen en schilderen” georganiseerd. In koppels van twee, een leerling en een kunstenaar van Atelier de Kwast, werd op een vierluik een portret van elkaar in houtskool opgezet en daarna in zwart wit verder geschilderd.

Bekijk...
Tags:  

Spijkenisse - Op woensdag 11 mei jl. was het 10 jaar geleden dat Atelier de Kwast werd opgericht als dagbesteding van Stichting Zuidwester. Feyenoord trainer Mario Been, oud-voetballer Peter Houtman en wethouder Kees Dijkman van jeugd, sport- en recreatie, onderwijs, welzijn, cultuur en monumentenzorg in Spijkenisse hebben samen met de kunstenaars het startschot gegeven voor de Kwastroute, die door de binnenstad van Spijkenisse leidt, en vierden feest ter ere van het tienjarig jubileum.

Bekijk...
Tags:  

Spijkenisse - Op woensdag 11 mei aanstaande is het 10 jaar geleden dat Atelier de Kwast werd opgericht als dagbestedingsgroep van Stichting Zuidwester. Op deze dag zijn er dan ook speciale gasten aanwezig, waaronder trainer Mario Been van Feyenoord, oud-voetballer Peter Houtman en wethouder Kees Dijkman van jeugd, sport- en recreatie, onderwijs, welzijn, cultuur en monumentenzorg in Spijkenisse. De gasten geven om 13.30 uur het startschot voor de viering en om 14.30 uur voor de opening van de Kwastroute door de binnenstad van Spijkenisse.

Bekijk...
Tags:  

-  2 en 9 februari 2012 creatieve uitwisseling met scholengemeenschap de Eilanden

- KUNSTROUTE Spijkenisse :

zaterdag 21 en zondag 22 april 2012wordt de 5e kunstroute van Spijkenisse gehouden en de Kwast doet uiteraard weer hieraan mee.

We zijn dan geopend van 11.00 - 17.00 uur.

Op zondag 22 april om ca. 13.30 uur is er zelfs live-muziek van Hans van Veen die met zijn gitaar kunsten komt maken.

- 12 mei 2012 kunstmarkt in fort Prins Frederik, Havendijk 16 , Ooltgensplaat

Bekijk...
Tags: